STARTUP.AI

VIKTIG BESKJED: Grunnet COVID-19 (Coronaviruset) er BRAIN NTNU dessverre blitt pålagt av IE-fakultetet ved NTNU å avlyse Startup.ai. Arrangementet vil derfor IKKE foregå som planlagt onsdag 11. mars. Dette er naturligvis veldig synd, men vi har tiltro til at IE-fakultet har tatt den rette beslutningen. Vi beklager eventuelle negative konsekvenser dette har for deg som er påmeldt, men håper at du har forståelse for at situasjonen ikke tillater et slikt arrangement i disse tider. Vi vil forsøke å arrangere Startup.ai neste høst dersom situasjonen ser annerledes ut, og håper at du fortsatt har anledning til å delta da!

I år er det igjen duket for fjorårets suksess Startup.ai!

Vi mener at det er viktig å vise frem Norges startupmiljø innenfor AI til studentene på NTNU. På Startup.ai vil du møte andre bedrifter enn de du typisk møter på bedriftspresentasjoner. Vi har samlet et knippe startups som gleder seg til å presentere seg selv og komme i kontakt med dere. Det vil bli presentert løsninger på problemer dere ikke engang visste fantes, og løsninger basert på AI som gjør livene våre enklere. Dere vil også få innsikt i hvor stort potensiale kunstig intelligens har i næringslivet. Presentasjonene vil dekke flere ulike fagområder, så studenter fra alle trinn og studieprogram er velkomne!

I tillegg kommer Solution Seeker for å holde et spennende foredrag med tittelen “Slik optimaliserer vi verdens største industri med 15 personer og AI-teknologi”.

De andre deltakende startupene blir presentert nærmere arrangementet, så følg med!

Kvelden avsluttes med tapas til alle deltagere. Vi sees!

Deltakelse på arrangementet er gratis.

Når: TBA
Hvor: TBA
Påmelding: TBA

NB: Å melde seg på dette arrangementet krever på ingen måte noe forkunnskaper. Er du interessert i startups og nyskapende teknologi, er dette noe for deg!

Comments are closed.