ADA x BRAIN

  • ADA x BRAIN

  • ADA x BRAIN

  • ADA x BRAIN

  • ADA x BRAIN

Hva er ADA x BRAIN?

I fjor høst samarbeidet vi i BRAIN NTNU med Jenteprosjektet Ada om å arrangerere «Jenter i AI». Jenteprosjektet Ada er et prosjekt ved NTNU som har som mål å bidra til at det utdannes flere kvinnelige sivilingeniører og mastergradskandidater fra Fakultetet for informasjonsteknologi og elektronikk (IE-fakultetet). 

Vi hadde foredragsholdere og bedriftsrepresentanter på stand fra 6 ulike bedrifter i fjor, og arrangmentet var en stor suksess med gode tilbakemeldinger. Vi ønsker derfor å gjenta suksessen i år ved holde et større arrangement rettet mot studenter som er interessert i kunstig intelligens. 

Her er en video laget i etterkant av arrangementet i 2019

Jenter i AI

Hva skjedde på Jenter i AI? Sammen med Jenteprosjektet Ada arrangerte vi frokostforedrag med Cisco, Sopra Steria, Telenor Norge, PwC Norge, Netlight og Norconsult.

Posted by BRAIN NTNU on Sunday, November 3, 2019

Tidligere Arrangementer

Jenter i AI [utsolgt]

Jenteprosjektet Ada og BRAIN NTNU inviterer til JENTER I AI 2020!   Dette er et interessant og lærerikt frokostarrangement som finner sted på mandag 19.oktober fra kl. 08:30-12:00 på Radisson Blu Royal Garden.   Dette er gjentakelse fra fjorårets suksess, … Read More

Jenter i AI – ADA X BRAIN

Jenteprosjektet Ada og BRAIN NTNU inviterer til “Jenter i AI”, et frokostforedrag mandag 14. oktober kl. 08:15-12:00 på Scandic Lerkendal. Her vil dere få muligheten til å høre om hvordan kvinner fra ulike bedrifter bruker AI i arbeidsdagen. Det vil … Read More

Arrangementet har vært